Hoe werkt het?

De bestelsite mijnnaamplaat geeft u de gelegenheid om een naamplaat volledig naar wens samen te stellen.

 1. Selecteer uw artikelgroep
  Onder de button catalogus staat het volledige assortiment naamplaten. Doormiddel van een muisklik selecteerd u het gewenste product.
 2. Selecteer uw artikel
  Vanuit de gekozen artikelgroep kunt u door een muisklik het gewenste artikel selecteren.
 3. Ontwerp uw bord
  In het volgende scherm kun u het gekozen artikel aanpassen aan uw specifieke wensen. U kunt kleur, lettertype en gewenste indeling aanpassen in dit scherm. Is uw artikel naar wens drukt u op de oranje knop bestel dit bord.
 4. Veilig betalen
  Betaling vindt plaats via IDEAL. We gebruiken alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. U kunt er daarom van uitgaan dat uw betaling veilig en vertrouwelijk verwerkt wordt. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ons worden gelezen of op een andere manier worden achterhaald. Als u bestelt, komt u in een beveiligde omgeving terecht, die u herkent aan het slotje onderaan uw scherm tijdens het betalen en de letters ‘https’ in de url.
 5. Snelle Levering
  Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, betekent verzending op dezelfde dag. Verzending wordt verzorgd door PostNL als brievenpost of pakket. Er zijn echter enkele uitzonderingen: ** 3D gegoten duurt 3 weken en scheepsplanken duurt 2 weken.Bekijk het assortiment