• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummerbord hout

Huisnummerbord hout - Mijnnaamplaat is producent van een breed scala aan houten naambord/huisnummerborden. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende borden die in verschillende vormen en kleuren leverbaar zijn. Wij bewerken de producten op verschillende manieren. Daarnaast hebben wij in het assortiment borden van gekleurd hout  met gladde coating tot gegraveerde boomschijven en scheepsplanken. Daarbij is het mogelijk om eenvoudig tekst toe te voegen, vergroten of veranderen. Dit is mogelijk in de optie "Aanpassen'' hier kunt u zelf uw product opmaken.

De borden zijn leverbaar met alleen een huisnummer of voorzien met een tekst en huisnummer.

Bevestiging

Houten naamborden zijn geleverd met de bijbehorende bevestiging set.
Echter als u een andere bevestiging wenst dan gebruikelijk is mail ons dan voor de mogelijke opties. wij helpen u graag!

Onderhoud houten naambord

Het product wordt beschermd door een coating die wij aangebracht hebben. Daarnaast is het product gemakkelijk schoon te maken met een doek en eventueel groene zeep. Gebruik voor het schoonmaken alleen zachte materialen anders is er een mogelijkheid dat u het bord beschadigd.

Duurzaamheid

Kiest u voor een houten naamplaat met gekleurde coating van duurzaam gekweekt hout. Wij verwerken in ons assortiment alleen Europees gecertificeerd hout waardoor de herkomst van het hout bekend is en we tevens de kwaliteit kunnen waarborgen.