Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Uithangbord Nostalgisch – 28 x 29,5 cm

Dit product is nog niet beoordeeld

 157,95

  • Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productie
  • Afmeting totaal: 28 x 29,5 cm
  • Bewerking: Belettering
  • Bevestiging: Met de meegeleverde RVS schroeven

Naambord hangend

U kunt kiezen uit 6 verschillende naambord hangend die elk een eigen vorm en afmeting hebben. Voor het onderbord van het uithangbord kunt u kiezen uit 3 verschillende vormen. In onze online editor kunt u uw eigen nostalgische uithangborden geheel zelf samenstellen. MijnNaamplaat produceert alle artikelen geheel zelf en is daarom verzekerd van kwaliteit. Daarom zijn onze  uithangborden een uitstekende keuze en daarbij een versiering aan uw gevel of uw winkelpand. Kijk in het gehele overzicht voor alle naamborden.

Overige informatie

Het materiaal roest niet omdat onze ambachtelijke metalen uithangborden met 3 lagen worden behandeld, Hierdoor kunt u optimaal blijven genieten van uw tijdloze klassieke uithangbord. Om het uithangbord na enige tijd weer te verfraaien, kunt u het bord afnemen met een zachte doek en groene zeep. Gebruik hiervoor geen schuurspons om krassen te voorkomen.

Bestellen

U bestelt eenvoudig uw naambord hangend door op zelf ontwerpen te klikken. Wilt u het ontwerp door ons laten uitvoeren. Voer u tekst in onder ”bestellen zonder ontwerpen” en plaats het artikel in de winkelmand. heeft u andere wensen dan mogelijk is? Vraag ons dan om maatwerk.

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van het voorbeeld voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? Zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product