• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naamplaatjes voordeur
Elk naambordje kunt u zelf vormgeven in onze ontwerp module. Het lettertype en de lettergrootte kunt u hier compleet naar eigen wens invullen. Wanneer het ontwerp naar wens is klikt u op bestellen. Naamplaatjes voordeur chroom zijn altijd voorzien van de bijbehorende schroeven voor montage. Deze naamplaatjes voordeur maken wij helaas niet zelfklevend omdat deze een opstaande rand hebben. Hierdoor is alleen de montage middels schroeven mogelijk.
Naambordje Chroom
Naambordjes in deze serie zijn uitgevoerd in chroom en naderhand gepolijst. Chromen artikelen hebben hierdoor een glanzend uiterlijk. Chroom is een glanzend, hard, roestresistent metaal. Doordat chroom sterk corrosieresistent is wordt het vaak gebruikt om op andere metalen een beschermende laag te vormen.

Chroom is een veelgebruikt element in staal, dat ervoor zorgt dat het roestvrij en hard is. Een legering van staal wordt gebruikt in de vervaardiging van kluizen, gereedschap en pantsers. Nu ook voor het  weerbestendige en hoogwaardige naambordje. Kies een Chroom naambordje en je bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.
Bestel uw naamplaat gemakkelijk en snel!
Wanneer u een naamplaatje chroom op werkdagen voor 10:00 besteld, produceren wij het dezelfde dag en wordt de bestelling direct verstuurd. Wij verzenden uw bestelling vervolgens met DHL die in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag zal leveren.