• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord Leisteen

Een naambord van leisteen is hoogwaardig, rustiek en heeft een robuuste uitstraling. Leisteen is een compact, fijn kristallijn gesteente wat gekenmerkt is door een uitstekende splijtbaarheid De Leistenen borden en nummers uit onze leisteen serie, zijn op een ambachtelijke manier gesneden uit Leistenen platen. Deze platen hebben een unieke structuur die ervoor zorgt dat elk naambord een eigen uitstraling krijgt. Omdat er gebruik gemaakt is van een natuurproduct zal geen enkel bord precies hetzelfde zijn.

Natuurlijk en uniek

Natuursteen met fossielen, houten naamplaten die een nerf of structuur hebben en ook leistenen naam of nummerplaten met een imperfectie of stukje pyriet. We noemen het “Natuurlijk en uniek” bij MijnNaamplaat.be. Het is wat het assortiment van MijnNaamplaat.be authentiek maakt. Vele producten van MijnNaamplaat zijn handgemaakt of van ruwe materialen gemaakt uit de natuur. We houden ervan als een natuurlijk materiaal niet helemaal perfect is, juist dan is het perfect. Het geeft een product karakter als je duidelijk kan zien dat het niet in massa is geproduceerd, maar juist die persoonlijke touch of unieke kenmerken heeft.

Pyriet in Leisteen

Pyriet is kristalachtig en lijkt erg veel op goud. Aan de oppervlakte van leistenen platen zijn deze kristallen vaak zichtbaar. Een leistenen naamplaat van MijnNaamplaat kan dus kleine (karakteristieke) gouden ophopingen van pyriet bevatten. Dit geeft de plaat het authentieke karakter wat natuurproducten zo gaaf maakt.

Montage

Ook deze naambordjes leisteen zijn voorzien van montage afstandsdoppen, deze zijn simpel tegen de muur te schroeven. Ook kunt u ervoor kiezen om het naambord op de gewenste plaats vast te lijmen met een sterke lijm.