• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord plexiglas/glaslook

Wat zijn de karakteristieken van een Naambord plexiglas/glaslook? Het woord Plexiglas is in feite een verzamelnaam, er zijn verschillende benamingen, zoals acrylaat en perspex. Plexiglas is in vele kleuren en diktes leverbaar, de meest voorkomende kleur is glanzend transparant in de diktes van 4 mm. en 8 mm.

Hoe wordt een naambord van plexiglas gemaakt?

De naamplaat wordt eerst gesneden door middel van een snijlaser in de gewenste maten. Hieruit volgt een glad en gepolijst resultaat. Bij een 8 mm plaat worden ook de gepolijste zijkanten goed zichtbaar, wat een glad effect geeft. Mijnaamplaat.be lasert bij transparant plexiglas platen ook de gaatjes voor de montage uit het materiaal wat zorgt voor een strakkere afwerking.

Plexiglas naambord

Het grote voordeel van dit materiaal is dat het zeer sterk is en tegelijkertijd ook licht. Het product kan goed tegen, zon, regen en andere invloeden van buitenaf. Een huisnummerbord van dit materiaal is volledig onderhoudsvrij.

Acrylaat is een doorzichtig materiaal. Daarmee wordt ook de zogenaamde ‘glas-look’ gecreëerd. Het materiaal lijkt glas, maar is veel minder kwetsbaar, steviger en financieel vriendelijker dan echt glas. U kunt acrylaat ook bestellen met een grote verscheidenheid aan kleuren.

Vormgeving

In het ruime assortiment van Mijnnaamplaat.be vindt u dan ook veel verschillende Acrylaat huisnummerborden ontwerpen. Van de ‘glas-look’ tot de gekleurde varianten. De acrylaat designs zijn zeer uitgebreid, modern en in veel afwijkende vormen en maten verkrijgbaar. Heeft u zelf een design in gedachten? Wij denken graag met u mee en bekijken wat er mogelijk is. Op onze pagina maatwerk kunt u de wensen voor uw eigen acrylaat huisnummerbord aan ons doorgeven.

Winkelmand