• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Gebodsbord

De eisen voor veiligheidspictogrammen, gebodsbord en/of gebodsstickers zijn opgesteld in de ISO regelgeving vanuit de EU. Het is voor de werkgever bijna ondoenlijk om hier volledig van op de hoogte te zijn. Vaak is het verstandiger om dit deskundig te laten onderzoeken, belangrijk om te weten is dat wij uitsluitend goedgekeurde veiligheidspictogrammen produceren en leveren.

Het kan zijn dat er in bepaalde ruimte een gebod geldt, zoals verplicht dragen van een helm op een bouwplaats. Zo zijn er vele veiligheidspictogrammen te bedenken welke bij een organisatie leiden tot meer veiligheid.

Wat is een juist gebruik van gebodsborden?

Een gebodsbord of gebodssticker moet door middel van een pictogram en het liefst ook met een begeleidende tekst op ooghoogte aan de zijde van de ingang gemonteerd worden. Gelden er meerdere geboden dan kunt u kiezen voor een combinatiebord of combinatiesticker deze vindt u in de categorie ''combinatie''. Wij leveren vele standaard combinaties van de geboden. Staat uw ontwerp er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om uw speciale wensen te bespreken. Wij helpen u namelijk met plezier.

✅  Waar dienen veiligheidspictogrammen aan te voldoen? Hieronder de kenmerken:
✅  Een blauwe ronde cirkel.
✅  Het beeldteken wit en gecentreerd geplaats.
✅  De blauwe kleur dient tenminste 50% van het oppervlak van het bord te beslaan.
✅  Verklarende tekst in witte letters op een blauwe, rechthoekige achtergrond, onder of naast de afbeelding.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden voor uw organisatie, en helpen u graag verder naar een veiligere werkplaats! Neem contact met ons op.