• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambordje voordeur

Een naambordje voordeur van Plexiglas is weerbestendig en stevig. Pleiglas is een sterke vorm van kunststof die ook wel perspex wordt genoemd.

Het grote voordeel van dit materiaal is dat het zeer sterk is en tegelijkertijd erg licht.  Het materiaal is buitengewoon weersbestendig: kan goed tegen, vocht, zon en andere invloeden van buitenaf. Een huisnummerbord van dit materiaal is geheel onderhoudsvrij.

Materiaal

Perpsex is een transparant materiaal. Daarmee is ook de zogenaamde ‘glas-look’ gecreëerd. Bij de helder en glaslook variant lijkt het materiaal glas, maar is veel minder kwetsbaar, veel steviger en financieel vriendelijker dan echt glas. De glaslook varianten hebben een groenige gloed en d eheldere varianten zijn geheel kleurloos.

Vormgeving

In het ruime assortiment van Mijnnaamplaat.be vindt u dan ook veel verschillende Design huisnummerborden. Van de ‘glas-look’ tot de gekleurde varianten. De perspex designs zijn zeer uitgebreid, modern en in veel afwijkende vormen en maten verkrijgbaar. Heeft u zelf een design in gedachten? Wij leveren graag maatwerk en leggen u uit wat de mogelijkheden zijn.