• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Houten hart

Wilt u iemand een houten hart geven of gewoon voor uzelf? Bekijk ons geruime assortiment aan harten met verschillende teksten en designs. Of ontwerp zelf een design. Alles is mogelijk! U kunt voor elke gelegenheid een hartenwens creëren.

Wilt u iemand een persoonlijke wens geven? Deze harten zijn dan perfect! De harten zijn voor elke gelegenheid geschikt. In het assortiment aan harten zitten vele varianten waardoor u geheid een mooi cadeau/hartenwens zult vinden!

Onder het thema Mijnhartenwens vindt u de gegraveerde harten uit het assortiment van Mijnhartenwens. De harten zijn het ideale geschenk voor verjaardagen, speciale gelegenheden en nog vele andere festiviteiten.

Bedenk een eigen tekst en wij zullen deze graveren in het houten hart. Zo creëert u een nog persoonlijker hart!

Zodra u een hart besteld gaan onze medewerkers zo snel mogelijk aan de slag om het hart te maken! Onze medewerkers kunnen er vaak al voor zorgen dat uw bestelling dezelfde dag nog klaar is voor verzending! Kies voordat u de bestelling afrond met welke verzender u de bestelling wenst te verzenden. Standaard verzending is met PostNL. Heeft u het pakket liever sneller in huis kies dan voor een verzending van DHL. Deze partij bezorgt de bestelling binnen 1 a 2 dagen.