• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Houten borden - Nature

Het assortiment van Mijnnaamplaat bestaat uit een aantal houten borden. Deze zijn geproduceerd van gecertificeerd hout. Doordat het natuurproducten zijn is elk bord identiek. U kunt uw eigen ontwerp maken in onze online editor.

Wij bieden veel verschillende houten producten aan. Zo hebben wij teakhouten naamborden en nummerborden. Ook deurborden en bewegwijzering voor op kantoor hebben wij in teakhout. Daarnaast hebben wij verschillende prachtige boomschijven en scheepsplanken. Ook deze kunt u gemakkelijk personaliseren. Ook bieden wij een gekleurd houten serie aan met prachtige naam en nummerborden.

Houten naambord boomschijf

De huisnummerborden vervaardigt van boomschors zijn een duurzaam natuurproduct. Natuurproducten zijn uniek, er zijn er geen twee exact hetzelfde. Onze boomschorsen zijn na het laseren afgelakt met een beschermende beits. Afhankelijk van de plaats waar het bord hangt en de weersomstandigheden beschermt deze beits het bord ruim 2 jaar. Na deze tijd kunt u het bord licht opschuren en vervolgens weer een beschermende beits geven. Zo bewaard het artikel zijn prachtige staat goed.

Duurzaamheid & Kwaliteit

Er wordt voor onze houten producten alleen Europees gecertificeerd hout gebruikt. Hierdoor is de herkomst van het hout bekend. Tevens kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Daarnaast zijn Mijnnaamplaat en haar klanten hiermee verzekerd van een milieu verantwoord product.