• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bij MijnNaamplaat.be nodigen we je van harte uit om gedenkplaten volledig volgens jouw wensen te laten ontwerpen. Onze ruime keuze aan graveertechnieken omvat zowel lasergravure als traditionele gravure, waardoor je de vrijheid hebt om een gedenkplaat te creëren die perfect aansluit bij de essentie van jouw dierbare herinnering. Met verschillende lettertypes, de mogelijkheid om een diep persoonlijke boodschap toe te voegen en een ruime keuze aan illustraties, heb je de mogelijkheid om een unieke gedenkplaat te ontwerpen die de kern van jouw herinnering vastlegt op een manier die geen ander object kan evenaren.

Dit betekent dat je elk detail van de gedenkplaat kunt verfijnen, van het esthetische aspect, zoals de keuze van het lettertype, tot het emotionele aspect, door het toevoegen van een persoonlijke boodschap die jouw gevoelens perfect weerspiegelt. Bovendien kan de selectie van een passende illustratie de gedenkplaat verrijken en versterken, waardoor de herinnering nog levendiger wordt.

Gedenkplaten op Maat

Bij MijnNaamplaat.be beschikken we over een uitgebreid assortiment duurzame materialen waaruit we gedenkplaten vervaardigen. Je hebt de keuze uit hoogwaardig roestvrij staal, aluminium, natuursteen van verschillende soorten en nog veel meer. Deze diversiteit aan materialen biedt je de mogelijkheid om de perfecte gedenkplaat te kiezen die past bij de herinnering die je wilt koesteren.

Onze vakbekwame ambachtslieden beheersen een reeks graveertechnieken, inclusief de verfijnde kunst van traditionele gravure. Deze technieken zorgen ervoor dat jouw gedenkplaat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand tegen de tand des tijds. Of je nu kiest voor het robuuste en moderne roestvrij staal of de klassieke uitstraling van natuursteen, onze graveertechnieken waarborgen dat jouw herinnering generaties lang blijft voortbestaan, als een tijdloze eerbetuiging aan dierbare herinneringen. Ook perfect geschikt als urnetiket.

Gedenkstenen voor Huisdieren

Na het droevige verlies van een geliefde hond of kat, ontstaat de diepe behoefte om hun onvoorwaardelijke vriendschap en liefde te koesteren. Bij MijnNaamplaat.be begrijpen we dit emotionele verlangen en daarom bieden we een prachtige selectie aan gedenkstenen die speciaal zijn ontworpen om de herinnering aan jouw huisdieren te eren.

Of je deze gedenkstenen nu binnen of buiten wilt plaatsen, we bieden je tal van mogelijkheden. Kies uit hoogwaardige materialen zoals natuursteen, glanzend messing en nog veel meer, om een herinneringsplaatje te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand tegen de grillen van de elementen. Deze gedenkplaten worden gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor ze niet alleen een eerbetoon vormen aan de liefde die je deelde met je huisdier, maar ook een blijvende herinnering aan de bijzondere band die jullie deelden. Deze gedenkstenen zijn zorgvuldig ontworpen om een gevoel van troost en vrede te bieden, terwijl ze tegelijkertijd de schoonheid van de herinnering aan je huisdier in stand houden, ongeacht de weersomstandigheden.

Gedenkplaten voor Bijzondere Gelegenheden

De "eerste steenlegging" is een symbolische handeling die vaak plaatsvindt aan het begin van een bouwproject. De persoon die deze eer krijgt, is vaak van grote betekenis voor de totstandkoming van het gebouw, en hun rol is vaak inspirerend. Deze gebeurtenis kan op een moderne manier worden voortgezet door een speciale gedenkplaat te laten maken. Personaliseer de plaat met een tekst die de herinnering vereeuwigt. De mogelijkheid om te kiezen voor traditionele gravure maakt elke eerste steenlegging uniek en onvergetelijk. MijnNaamplaat.be staat klaar om je te helpen bij het vastleggen van deze speciale gebeurtenis.