• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Boomschijf met tekst

Deze hoogwaardige boomschijven zijn een natuurproduct. Vandaar dat de schijven er niet precies hetzelfde uit zullen zien. U kunt zelf onze boomschijven in de editor bewerken met de gewenste tekst. Onze medewerkers graveren de tekst op ambachtelijke wijze in de boomschijf voor een prachtig resultaat. Het hout wat wij gebruiken is gecertifieerd hout.

Bevestiging

Bij de boomschijf is door ons een bijbehorend bevestigingsset meegeleverd. Voor meer tips qua bevestiging raden wij aan om onze veel gestelde vragen te raadplegen.

Duurzaamheid & Kwaliteit

Kiest u voor een boomschijf, dan heeft u een juweel voor uw huis gemaakt van duurzaam gekweekt hout. Wij verwerken in ons assortiment alleen Europees gecertificeerd hout waardoor de herkomst van het hout bekend is en we tevens de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarnaast zijn Mijnnaamplaat en haar klanten hiermee verzekerd van een milieu verantwoord product.

Levering

Mijnnaamplaat kan ervoor zorgen dat uw bestelling snel bij u in huis is, omdat de productie in eigen beheer is. Wanneer u het houten naambord voor 10:00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. De standaard verzending is door DHL uitgevoerd

Winkelmand