• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Waarom dierenpenningen?

Dierenpenningen zijn een belangrijk aspect van een halsband. Een dierenpenning is van groot belang wanneer uw favoriete dier wegloopt of zoekraakt. Doordat uw gegevens op de penning gegraveerd zijn, kunnen mensen u bereiken als zij uw kat of hond vinden. Onze basic dierenpenningen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. De penningen kunnen zowel één- als tweezijdig gegraveerd. Ook zijn onze penningen prima geschikt voor andere huisdieren.

Mogelijkheden voor uw hondenpenning

U kunt uw naam, de naam van het huisdier, telefoonnummer, adres of e-mail graveren op de penning. Mijnnaamplaat.be biedt geanodiseerde aluminium ID-penningen aan, dit is een duurzame robuuste RVS-versie. De tekst is in de penningen gegraveerd. Zo zal de tekst niet vervagen. De penningen voor huisdieren hebben een grote selectie aan kleurmogelijkheden. De graveringen op de hondenpenning worden gemaakt met een professionele industriële lasermachine.

Is ons ontwerp niet wat u wilt? Indien u een afwijkend ontwerp wenst kunt u contact met ons opnemen. wij helpen u graag met op maat gemaakte producten!

Tip van de dierenarts

Dierenartsen raden aan een penning in combinatie met een chip te gebruiken. Een penning is door iedereen gemakkelijk af te lezen en een chip is door de dierenarts of het asiel snel af te lezen.

Winkelmand