• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

In welk geval kies je voor een combinatiebord?

Veiligheidsborden zijn er in veel maten en soorten. Zo bestaan er bijvoorbeeld verbod, gevaar en gebodsborden. Indien u meerdere pictogrammen op één plaats nodig heeft kan het handig zijn om een combinatiebord of sticker te overwegen.

een rommelige signalering leid niet tot een veiligere situatie. Vandaar dat deze combinatieborden of stickers een mooie geordende oplossing is. Zo is alsnog in één oogopslag te zien waarop gelet dient te worden bij het betreden van het terrein.

Of te wel voorkom een wirwar aan veiligheidsborden en kies voor een duidelijk combinatiebord.

Eisen combinatiebord

De volgorde van een combinatie bord is als volgt: altijd de waarschuwing bovenaan, gevolgd door het bepaalde verbod en onderaan het gebod. Veel combinatieborden heeft Mijnnaamplaat reeds gestandaardiseerd. Logische combinaties zijn te vinden in het onderstaande assortiment.

Wenst u een ander design of andere kenmerken? Het is mogelijk om dit bij ons te bestellen. Wij maken bij Mijnnaamplaat.be al onze producten zelf!

Doordat wij de regelwetgeving op de voet volgen en zelf produceren, kunnen wij uw gewenste bord of sticker maken. Uiteraard met het juiste pictogram en een wenselijke maat. Neem daarvoor contact met ons op.

Wetgeving

De wetgeving ISO 3864 stelt, dat boodschappen uit meerdere veiligheidscategorieën afzonderlijk getoond zijn. Aan de hand van verschillende borden of gecombineerd op een combinatiebord. Daarbij moeten regels omtrent intrinsieke kenmerken in acht worden genomen als op deze site beschreven categorieën. Daarnaast dient de belangrijkste boodschap altijd bovenaan te staan.

Naar werkbalk springen