• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naamplaat huis met naam Gelaagd kunststof 

Naamplaat huis gemaakt van gelaagd kunststof zijn klassiek maar ook zeer strak, Het is gemaakt van Perspex een sterke vorm van kunststof. In Nederland zijn dit soort kunststof naamborden niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze serie artikelen wordt ook wel gravoglas genoemd of Acrylaat.

Gravoglas wordt aan de achterzijde gespiegeld gegraveerd en ingelakt. Bovendien is het een doorzichtig materiaal. Daarmee wordt ook de zogenaamde ‘glas-look’ gecreëerd. Het materiaal lijkt glas, maar is veel minder kwetsbaar, steviger en financieel vriendelijker dan glas.

Assortiment Perspex

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten perspex naamborden en huisnummers,

Van gelaagd plastic, tot glaslook(plexiglas), mat en helder plexiglas. Een grote variëteit is mogelijk. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat uw idee er niet bij zit. Om die reden hebben wij de maatwerk module in het leven geroepen. Hier kunt u gemakkelijk een product maken met uw eigen afmetingen en wensen.

Heeft u naast de maatwerkmodule toch nog vragen of een ander soort materiaal gewenst. Vul dan in het Helpcentrum het contactformulier in.

Nieuw Perspex/Teakhout!

Ons assortiment is een serie rijker. Wij produceren nu ook naamborden en huisnummers waarbij de tekst uit een gecertificeerde plaat teakhout wordt lasergesneden. Vervolgens wordt er een plaat zwart kunststof achter het teakhout geplakt wat een kei gaaf effect heeft. Neem hier een kijkje om de verschillende designs eens met uw naam te versieren.

Vandaag besteld?

Als u voor 10:00 besteld dan gaat uw order dezelfde dag nog in productie. Uw heeft uw naambord in 90% van de gevallen de volgende dag in huis.