• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Waarom een Hondenpenning graveren voor mijn huisdier?

Onze hondenpenning graveren wij aan de hand van een laser graveermachine. Deze machine is erg secuur. In het geval dat uw huisdier zoekraakt is een dierenpenning een mogelijkheid om uw dier sneller terug te vinden. U kunt op deze penning de naam van het dier zetten. Daarnaast is het mogelijk om uw telefoonnummer, adres of email op de plaat te graveren. Zo kan de vinder u direct bereiken.

De dierenpenningen zijn te bestellen in verschillende kleuren en materialen. Wij bieden twee categorieën aan voor de penningen. Namelijk basic en luxe. Zit uw gewenste design hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij maken namelijk ook maatwerk!

Dit artikel is in combinatie met een microchip de beste bescherming voor uw huisdier in het geval van een vermissing. Een microchip wordt uitgelezen door een dierenarts terwijl een penning al gelezen kan worden door een burger. Door gebruik te maken van deze combinatie, weet u zeker dat uw huisdier na een avontuur weer veilig bij u thuiskomt.

Levering

Mijnnaamplaat kan ervoor zorgen dat uw bestelling snel bij u thuis is, omdat de productie in eigen beheer is. Wanneer u de hondenpenning voor 10:00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. Wij verzenden orders buiten Nederland altijd met DHL om een spoedige verscheping te garanderen.

 

Winkelmand