• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Hulpverleningsborden

In het geval van ongelukken en calamiteiten telt elke seconde. Daarom is het van essentieel belang dat er geen tijd verloren gaat bij het zoeken naar de juiste materialen. Deze hulpverleningspictogrammen van Mijnnaamplaat.be zijn makkelijk te herkennen en geven duidelijk en helder aan om welk hulpmiddel het gaat. Goed om te weten is ook dat alle borden voldoen aan de ISO wetgeving die in de Europese Unie van toepassing zijn.

Assortiment EHBO pictogrammen

Hulpverleningsborden en stickers zijn er om verschillende zaken aan te geven. Denk aan borden en stickers voor een EHBO post, een EHBO koffer, EHBO materiaal, BHV portofoon, evacuatie stoel en nog velen anderen.

Waarom een EHBO pictogram?

De groen-witte symbolen zijn universeel voor alles wat met vluchten en EHBO te maken heeft. omdat de Arbowetgeving vereist dat deze borden overal zijn geplaatst waar materiaal voor eerste hulp beschikbaar is. Tevens zorgt een juiste plaatsing voor snelheid van de behandeling. Kortom: een onmisbare en tegelijkertijd professionele werkwijze voor uw werknemers en uw bedrijf.

Uw eigen variant EHBO pictogrammen?

De EHBO pictogrammen in dit assortiment zijn de meest voorkomende pictogrammen en combinaties op de markt. Daarbij wil dat niet zeggen dat uw EHBO pictogram zich tussen onderstaande opties bevindt. Heeft u een ander pictogram in gedachten wat van het assortiment afwijkt? Geen probleem! Omdat Mijnnaamplaat.be de stickers en borden zelf produceert, kan in onze werkplaats alles op maat gemaakt worden. Wacht niet langer, neem contact met ons op, en wij zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd op zeer korte termijn. Simpel en snel.

Naar werkbalk springen