• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bewegwijzering middels deurbord

Bewegwijzeringsborden voor een duidelijke bewegwijzering en verwijzing naar een ruimte. Mijnnaamplaat heeft een groot assortiment van Bewegwijzeringsborden. Voor een organisatie is het sterk van belang dat de verschillende ruimtes zijn aangegeven met bordjes op de deur. Het is voor de bezoekers van uw bedrijf of kantoor ook prettig als deze ruimtes zijn voorzien van een deurbord. Het voorkomt onduidelijkheden en zorgt ervoor dat er minder vragen beantwoord hoeven te worden.
Heeft u een ander deurbord nodig dan in ons assortiment te vinden is? Neem dan contact met u op en wij zullen een bordje met uw wensen produceren.

Assortiment

Mijnnaamplaat heeft de meest voorkomende ruimten in huis en kantoor in het assortiment. Het assortiment bestaat dan ook uit 20 verschillende deurborden. De standaard teksten voor de deurbordjes zijn zorgvuldig gekozen zodat er volop keuze is.
De andere materialen zijn bewerkt op de voor de hand liggende methode van dat materiaal. Zo is er bijvoorbeeld bij kunststof gegraveerd en bij Teak en RVS gelaserd.

Bevestiging van uw deurbordje

Door de zelfklevende laag is het makkelijk en snel aan te brengen. De slimste plek om het deurbord te monteren is 1,6 meter vanaf de onderkant aan de kant van de deurknop.