• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Waarom dierenpenningen?

Een hondenpenning is tegenwoordig niet weg te denken. een penning kan belangrijk zijn wanneer een huisdier wegloopt of zoekraakt. Wij graveren de gegevens in de penning. Hierdoor bent u gemakkelijk te bereiken zodra uw dier gevonden is. Onze luxe dierenpenningen zijn er in verschillende kleuren en vormen. Ook prima geschikt voor andere huisdieren.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om van alles op de penning te laten graveren. Het is mogelijk om de naam van het dier op de penning te zetten. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen naam, adres, telefoonnummer of e-mail te laten graveren.
Mijnnaamplaat biedt gegraveerde geanodiseerde aluminium penningen aan in leuke vormen en variaties. De penningen voor huisdieren hebben een grote selectie aan kleurmogelijkheden.

De gravering op de penning is gelaserd met een industriële lasermachine. Zit uw gewenste design er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, indien de standaardproducten niet zijn wat u wilt leveren wij ook graag maatwerk!

Tip van de dierenarts

Dierenartsen raden aan een penning in combinatie met een chip te gebruiken. Een penning is door iedereen gemakkelijk af te lezen en een chip is door de dierenarts of het asiel snel af te lezen.

Levering

Mijnnaamplaat verzendt de basic dierenpenningen aan de hand van een envelop. Wanneer u de hondenpenning voor 10:00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. Een standaard verzending zal door DHL geleverd worden.

Winkelmand