• Zelf ontwerpen
  • Eigen productie
  • Gratis levering in BE

4.6/5.0

4.6/5.0

Wie zijn wij?

MijnNaamplaat is onderdeel van VOF Graphic Sign te Velserbroek en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van grafische productie in de breedste zin van het woord!

MijnNaamplaat is een jong en gepassioneerde organisatie met als doel de klant unieke en innoverende producten te bieden met een zo breed mogelijk assortiment.

Elke opdracht is voor ons een werkstuk waar wij veel waarde hechten aan kwaliteit en snelheid zonder af te doen aan de ambachtelijke werkwijze, de voordelige prijzen en onderscheidenheid met een snelle levering.

Eigen fabriek

Ons kantoor en fabriek is gevestigd in de Velserbroek (nabij Haarlem), vrijwel al onze producten/artikelen bedenken en produceren wij zelf. Zo hebben wij de volledige beheersing op ons assortiment en uitstraling. Wij werken met verschillende graveer- en freesmachines, diverse markeer- en snijlasers, een aantal prin­­­ters, snijplotters en zeefdrukmachines in een gave en stoere werkomgeving.

Online

Wij hebben een speciale online ontwerpstudio laten ontwikkelen. Deze hebben wij hoogwaardig laten inrichten met als doelstelling dat de site goed, snel en eenvoudig functioneert. Zodat iedereen onze producten zelf kan ontwerpen en configureren.

­Ons Team

Wij zijn werkzaam met zo’n 12 medewerkers in een zogenaamde platte organisatie. Dit wil zeggen dat iedereen inspringt daar waar dat gewenst wordt. We kijken niet alleen naar diploma’s maar vooral naar passie, persoonlijkheid en motivatie wat zich vertaald naar een hecht team met een fijne en informele sfeer.

Sociaal ondernemen

We hebben al jarenlang een samenwerking met het UWV  en IJmond werkt. Wij hebben verschillende collega’s in ons team met een smallere talentenbasis. Ze hebben allemaal vaste (aangepaste) werkzaamheden waardoor ze ook volledig onderdeel zijn van ons TEAM MijnNaamplaat. We zijn oprecht heel blij met elkaar!

Werken met een missie

De producten die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Door de combinatie van kwaliteitsmateriaal, ambachtelijke bewerkingen, passie en decennia lange ervaring. Graphic Sign in Velserbroek is specialist op het gebied van graveren, beletteren, frezen, laser markeren en snijden in alle denkbare materialen.

Innovatief

Ons assortiment groeit en veranderd constant. Zo worden er innovatieve nieuwe producten toegevoegd. Naast de klassieke series hebben wij ook veel artikelen met een moderne uitstraling. Ook heeft MijnNaamplaat veel kennis over Arbo, veiligheids- en gezondheidssignalering. Doordat wij alles zelf ontwerpen/produceren volgens de laatste normen kunnen wij in alle opzichten snel schakelen. Wij hebben veel disciplines in huis en leveren dagelijks typeplaten, gevelreclame, bedrijfsborden, hobbyartikelen en fullcolour printproducten in enkelstuks fabricage, kleinserie of grotere series.

Trouw en loyaal

We hechten veel waarde aan loyaliteit, zo werken we met veel leveranciers al meer dan 30 jaar samen. Door deze jarenlange samenwerking is de onderlinge band sterk en heel plezierig werken! Dat geldt ook voor onze trouwe afnemers, veel bestellingen worden dan ook gedaan vanuit wederzijds vertrouwen in een informele sfeer

Klanttevredenheid

Bij MijnNaamplaat ligt de focus op klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit. Sinds de oprichting in 1991 is MijnNaamplaat uitgegroeid tot grootste producent van de Benelux. Daarnaast leveren wij aan zeven verschillende landen.

4.6/5.0

253

Nele
Was op voorhand niet duidelijk dat de vasthechting mbv vijzen was
Anoniem
Netjes verpakt en snel geleverd

Wil jij het horen als wij iets nieuws hebben?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Logo

Mijnnaamplaat.nl is een merknaam van GraphicSign VOF uit Velserbroek. Wij zijn een team van gepassioneerde vakmensen.
Over ons

Klantenservice

Wij staan voor je klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Mijn account

Bedrijfsgegevens

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek


KVK: 34118545
BTW: NL807599980B01