• Grootste naamborden webshop
  • Online ontwerpstudio
  • Eigen productieWerkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naamplaat huis Nostalgisch

Naamplaat huis- Nostalgie is meestal verbonden aan sentiment. Jeugdsentiment vertaald zich naar herinneringen uit de kindertijd, de woning waarin je opgroeide of de onbezorgde en veilige sfeer van eerdere tijden. De kapperszaak van vroeger, de bakker uit het dorp, het buurthuis, deze geven allemaal een nostalgisch gevoel waarbij mooie herinneringen naar boven komen. Vaak hadden deze een mooi uithangbord of emaille naambordje, of messing naambord aan de gevel hangen. Omdat nostalgie een warm gevoel geeft hebben wij het thema toegevoegd aan onze productgroepen. Hier vindt u die artikelen die u dat warme gevoel geven.

Uithangborden

Ambachtelijke uithangborden met een roestbestendige coating. Onze  uithangborden zijn er in twee soorten RVS en ambachtelijk gecoat. Bekijk ons aanbod nostalgische uithangborden.

3D gegoten

Een 3D gegoten huisnummerbord is bijzonder door de klassieke stijl, het scala aan beschikbare kleuren, lettertypen en maatvoeringen. In deze serie is een grote variëteit aan verschillende opmaken en designs beschikbaar. Dit noemen wij ook wel retro stijl. Dit omdat het in de stijl van een emaillebord gemaakt is.

Messing

Als u een mooie Messing naamplaat zoekt bent u aan het juiste adres. Mijnnaamplaat produceert al sinds 1999 de mooiste messing naambordjes van West-Europa. In het assortiment vindt u een groot assortiment messing naamborden en plaatjes. Messing artikelen zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij. Door de speciale lakmethode voor messing ook wel moffelen genoemd blijft u product jarenlang mooi.

Winkelmand